DOCKETED		
Docket Number:	17-BSTD-01	
Project Title:	2019 Building Energy Efficiency Standards PreRulemaking	
TN #:	216966	
Document Title:	April 20, 2017 Staff Workshop Agenda	
Description:	PDF version of the April 20, 2017 Staff Workshop Agenda. Current as of April 11, 2017.	
Filer:	Adrian Ownby	
Organization:	California Energy Commission	
Submitter Role:	Commission Staff	
Submission Date:	4/11/2017 2:12:29 PM	
Docketed Date:	4/11/2017	

Staff Workshop Agenda 2019 Residential Zero Net Energy Standards Thursday, April 20, 2017, Rosenfeld Hearing Room 9:00 a.m. – 2:30 p.m.

Time	Topic	Presenter
9:00 AM	Welcome (5 minutes)	Payam Borzogchami
9:05 AM	Introduction to the 2019 Standards Update (20 minutes)	Payam Borzogchami
9:25 AM	Energy Design Ratings and Zero Net Energy Residential Buildings (50 minutes)	Mazi Shirakh E3
10:10 AM	Public Comments and Questions (45 minutes)	
11 AM	Break for Lunch	
12:00 PM	PV Sizing - Incorporating Photovoltaics into Newly Constructed Residential Buildings (45 minutes)	Mazi Shirakh E3
12:45 PM	Public Comments and Questions (45 minutes)	
1:30 PM	Model PV Ordinance (30 minutes)	Christopher Meyer
2:00 PM	Public Comments and Questions (30 minutes)	
2:30 PM	Adjourn	

Note: Times are approximate and schedule is subject to change; there will not be a pause between presentations regardless of timing of earlier presentations.